Ne puteti suna la: 0374 903 000 sau 0740 104 000

Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu Vezi harta

Ecograf 4D

Ecograf 4D

Clinica dispune de un ecograf 4D, primul de acest gen de la noi din ţară. Este un aparat de ultimă generaţie, care face mai multe tipuri de investigaţii, la preţuri mici, comparativ cu informaţiile pe care le aduce şi cu nivelul preţurilor la ecografii 4D în oraşele mai mari.

Mamografii fără niciun fel de disconfort

Ecograful are sonde pentru majoritatea investigaţiilor, de la ecografii abdominale, la cele pe vasele de sânge, ultile în neurologie. Procedura nu este iradiantă, ceea ce aduce încă un plus aparatului. Viitoarele mămici pot vedea fătul în spaţiu (lungime, lăţime, înălţime) şi în timp real, primind acasă imaginea fătului. Face ecografii Doppler şi ecografii trasfontanela la copiii de până în 10 ani, la care oasele nu sunt formate şi permit a se vedea orice malformaţie la nivelul creierului. Depistează de asemenea orice noduli la sâni, efectuând mamografii fără niciun fel de disconfort pentru paciente. De asemenea, determină foarte bine structura ficatului, vezica biliară se vede foarte bine şi vede inclusiv structura articulaţiilor.

Preţuri accesibile pentru investigaţii

Ecograful are diverse funcţii şi acoperă o gamă largă de investigaţii, asupra cărora vom reveni în alte articole. Utilitatea lui este dublată însă de preţurile practicate de Hymarco Clinique pentru investigaţii. Acestea pornesc de la 100 de lei şi ajung la maxim 200 de lei, pe când în Bucureşti preţurile pornesc de la 400 de lei pentru o investigaţie. Pentru mai multe informaţii şi programări, cei interesaţi se pot adresa clinicii de pe strada Poet Grigore Alexandrescu, nr. 11 sau pot suna la telefon 0374903000.

Please follow and like us: