Ne puteti suna la: 0374 903 000 sau 0740 104 000

Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu Vezi harta

Despre noi

Despre Clinica Hymarco

Fondata in anul 2012 din dorinta de a oferi dambovitenilor o alternativa eleganta si profesionista pentru serviciile medicale oferite locuitorilor judetului Dambovita. am incercat si am reusit sa intrepatrundem experinta unor specialisti bucuresteni si targovisteni in folosul sanatatii.

Situata intr-un loc foarte accesibil, ins patele primariei targoviste, desupra farmaciei NON STOP, Hyperici Farm (acesta fiind unul din avantajele clinicii), clinica este dotata cu toate cerintele si are toate standardele marilor clinici din centrele universitare.

Vizitand-o, prima impresie pe care o lasa este aceea a unei clinici de lux. Incepand cu programul de receptie utilizat in toatespitalele si clinicile moderne si terminand cu vedeta clinicii, aparatul Siemens Acusson S 1000, miniuzina de inverstigatii ecografice cu 7 apicatii pentru domeniile gastroenterologie, cardiologie, eco doppler, ginecologie, urologie, ecografie transfrontala cervicala, investigatii ecografice neurologice ins istemele 2D, 3D si 4 D, color pe suport media (foto, CD) si transmiterea datelor in timp util catre alte clinici in vederea unei experize on-line.

In plus, clinica vrea sa dezvolte un program on-line de informare a pacientilor, iar intr-un viitor apropiat sa facilitam accesul la un sitem de abonare cu preponderenta pentru cabinetul de pediatrie, in folosul parintilor care spera sa beneficieze de asistenta NON STOP telefonica sau la sediul clinicii dupa caz.

Clinica este deservita de asistenti medicali cu un grad ridicat de pregatire care pot oferi in orice moment primele informatii de stricta urgenta.

Ne place sa credem ca nimic nu este la noia intamplarii in cadrul clinicii noastre si am avea dorinta de a ne vizita,dar nu ca pacienti ci ca oameni responsabili care isi ingrijesc sanatatea, facandu-si investigatii in timp util, scutin astfel timp si resurse.

In speranta ca nu va vom avea ca pacienti, ci doar ca prieteni care vin sa fie sfatuiti, clinica va doreste Multa Sanatate!

0374 903 000


...sau stabileste o intalnire:

COMPLETEAZA FORMULARUL