Ne puteti suna la: 0374 903 000 sau 0740 104 000

Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu Vezi harta

apr. 2

PROCEDURĂ NOUĂ LA HYMARCO: MICRODERMABRAZIUNEA, PENTRU UN TEN ÎNTINERIT

microMicrodermabraziunea este o metodă de curăţare non-invazivă a epidermei, cu ajutorul cristalelor de diamant care îndepărtează impurităţile şi celulele moarte, ajutând astfel la îmbunătăţirea aspectului şi texturii tenului.

Procedura este efectată la clinica Hymarco din spatele Primăriei Târgovişte de un medic specialist dermatolog, nefiind o procedură chirurgicală.

Microdermabraziune

Microdermabraziunea combină abraziunea blândă cu aspiraţia pentru îndepărtarea stratului de celule moarte, fiind o procedură de exfoliere şi întinerire. Rezultatele sunt: reducerea cicatricelor postacneice minore, îndepărtarea ridurilor fine, întinerirea pielii, tratarea acneei, pigmentărilor inestetice cauzate de soare, conferă fermitate pielii, îmbunătăţirea elasticităţii pielii, eliminarea semnelor şi petelor roşii. Îndepărtarea punctelor negre, închiderea porilor dilataţi, conferirea de luminozitate şi un aspect revigorat tenului.

Tratamentul nu necesită perioadă de recuperare.

Mai multe detalii şi programări se obţin la telefon 0374 903 000, pe email: hymarco2012@yahoo.com sau pe facebook, la Hymarco Clinique

Please follow and like us:

Hymarco