Ne puteti suna la: 0374 903 000 sau 0740 104 000

Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu Vezi harta

feb. 27

NOU la HYMARCO: Chirurgie metabolică de avangardă

Obezitatea reprezintă doar începutul unui lung șir de afecțiuni, de aceea este nevoie de intervenție promptă, realizată de o echipă specializată.

Dacă ai astfel de probleme sau vrei să-ți micșorezi stomacul, atunci nu trebuie să mai cauți zile întregi pe internet sau să suni la clinici din București. Hymarco are soluția salvatoare, la propriu, pentru tine.

ACUM, medicul Sorin Cristian Velici de la Ponderas Hospital, specialist în chirurgie generală și laparoscopică, oferă consiliere la Târgoviște. În colaborare cu Cabinetul de Nutriție al Clinicii, în fiecare sâmbătă!
Ceea ce trebuie să știi este faptul că medicul Velici are un cv impresionant, a participat la numeroase conferințe naționale și internaționale și a operat la spitale de renume din Marea Britanie. La numai 33 de ani. Doar câteva date:
– a profesat la Queen Alexandra Hospital, la Oxford University Hospital, la The Park Hospital și The Yorkshire Clinic.
– a luat parte la 8 cursuri naționale și internaționale și la 7 conferințe de chirurgie din țară, dar și de peste hotare
– a realizat 8 prezentări, cele mai multe cu profesorul Cătălin Copăescu, cel care pus bazele Clinicii Ponderas, singurul centru de excelență în chirurgia bariatrică și metabolică din Europa de Est

Și asta nu e tot! Colaborarea inițiată de Hymarco Târgoviște cu Ponderas Hospital din București nu poate fi decât în interesul tău. Și asta deoarece aici se pot realiza mai multe tipuri de intervenții chirurgicale:
-inel gastric – montarea unui inel gastric reglabil)
-sleeve gastric- micșorarea stomacului prin secționarea sa de-a lungul micii curburi
-bypass gastric – procedeu în urma căruia alimentele vor ocoli stomacul
-plicatura gastrică – efectuarea unor pliuri în peretele gastric și suturarea acestora cu fire chirurgicale neresorbabile
-diversia bilio-pancreatică – Procedeu în urma căruia alimentele vor ocoli stomacul și intestinul subțire

Este oferit astfel un program complet, care ajută pacientul să piardă chiar și până la 100% din kilogramele în plus și oferă șansa unei vieți normale.

Programul pacientului presupune 5 pași:
– seminar de obezitate
– evaluare preoperatorie
– intervenție chirurgicală
– evaluare postoperatorie
– plan de nutriție
Este un tratament cu rezultate demonstrate, ce îl ajută pe pacient să-și recapete încrederea în sine și îi prelungește viața.

De altfel, echipa medicală Ponderas oferă soluții medico-chirurgicale pentru tratarea unei game largi de patologii, iar 98% dintre intervențiile chirurgicale se desfășoară pe cale laparoscopică, datorită unei tehnici moderne, folosită în interesul pacientului. Așadar, eventrațiile, herniile, afecțiunile tubului digestiv sau cele ginecologice, urologice sau ale glandei suprarenale pot fi tratate și vindecate fără cicatrici. Toate aceste intervenții sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, așa că nu trebuie să te gândești la bani!

Tipuri de operații decontate prin CAS:
– Apendicectomie
-Colecistectomie
-Hernie inghinala unilaterala – abord clasic
-Hernie femurala unilaterala – abord clasic
-Anexectomie
-Excizia chistului ovarian
-Laparoscopie exploratorie + visceroliza
-Ligatura trompe uterine
-Bandeleta urinara pentru tratarea incontinentei urinare
-Operatia Burch (pentru cistocel RVP)
-Cura chirurgicala a varicocelului
-Cura chirurgicala a hidrocelului
-Patologie perianala (abcese, hemoroizi)
-Boala pilonidala
-Excizia varicelor

Preț unic servicii hoteliere în regim spitalicesc: 300 lei / zi de spitalizare. Decontarea prin CAS include contravaloarea intervenției chirurgicale, a anesteziei, dietei și a setului standard de medicamente, materialelor sanitare și controlului la 10 zile (extragerea de fire). De decontarea CAS beneficiază pacienții asigurați numai la CAS.
Documente necesare pentru a beneficia de decontarea prin CAS: BI / CI, bilet de trimitere de la medicul de familie, Adeverinta de salariat / Talon de pensie / Adeverinta elevi (studenti).

Și ar trebui să știi că dacă apelezi la acest tip de servicii, oferite de Hymarco, beneficiezi de reduceri substanțiale!

Mai multe detalii şi programări se obţin la telefon 0374 903 000, 0740 104 000, pe email: hymarco2012@yahoo.com sau pe facebook, la Hymarco Clinique.

Please follow and like us:

Hymarco