Ne puteti suna la: 0374 903 000 sau 0740 104 000

Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu Vezi harta

mart. 29

DEPENDENŢA DE ALCOOL, O PROBLEMĂ?

Allcool-II-landscape
Începând din 6 aprilie 2014, doi psihoterapeuţi cu competenţe în depistarea dependenţelor şi aplicarea terapiilor după metode occidentale, au hotărât să se implice în îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor din judeţul Dâmbovita.

Conform statisticilor, în judetul Dâmbovita există un procent destul de îngrijorător de persoane care au diferite probleme cu dependenţa, afectând viaţa socială a lor, a familiilor lor, precum şi a mediului în care sunt integraţi.

Cu speranţa că acest lucru va fi de folos, cei interesaţi pot suna la 0736 369 365 pentru a li se oferi mai multe detalii, sau pe www.hymarco.ro.

Conform normelor în vigoare, dependendenţa este considerată o boală, acest lucru obligându-ne la confidenţialitate şi responsabilitate.

Totodată, Hymarco are colaborare cu alte instituţii abilitate care practică forma de terapie instituţionalizată, putând oferi continuarea tratamentelor si în alte forme. Desi în alte ţări civilizate dependenţa este considerată o boala şi este tratată cu toată responsabilitatea prin programe de decontare ale Caselor de Asigurări, începând de la tratamentele de dezintoxicare, terapie şi posterapie cu supravegherea pacienţilor şi sprijinirea lor, în tara noastră înca nu avem cadru legislativ în vigoare, drept urmare Hymarco încearcă să atenueze aceste costuri prin diferite pachete şi reduceri care să facă aceste terapii suportabile şi accesibile.

Puteţi comunica cu noi folosind formularul de mai jos sau la telefon 0736 369 365! Vă multumim în speranţa că vom reusi să vă fim de ajutor!

 

Detalii program:
– ca mod de lucru, acest program prevede consiliere individuală pentru stabilirea diagnosticului exact de dependenţă;
– consiliere pentru familie sau aparţinători;
– propunere pentru înscrierea în programul terapeutic adecvat;
– consiliere pe tot parcursul terapiei a pacientului şi familiei.

 CONTACTEAZA-NE !

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Please follow and like us:

Hymarco